Uaïa

ABOUT

Materials

A Uaïa cada joieta és creada a partir d’una idea que, mica en mica, anem perfeccionant. Tot el material que forma cadascuna de les joies és creat a tallers de Barcelona. Per nosaltres és molt important buscar sempre el producte i la matèria prima de proximitat. 

El material que utilitzem és plata de llei 925 o plata de llei banyada en or/or rosa. El bany d'or sobre plata és de 18kt.

Gairebé tots els metalls amb el pas del temps tendeixen a enfosquir-se. Per netejar-los aconsellem fregar-los amb un raspall de dents vell, bicarbonat i sabó suau. Al mercat també existeixen productes especials per netejar joies.

Sempre aconsellem evitar el contacte de les peces amb perfums, cremes, aigua i, sobretot, productes químics com el llexiu o l’amoníac (ja sigui la joia de plata, llautó, pedres…). Com més cuidem les nostres joies, més temps les podrem lluir boniques com el primer dia. 

És aconsellable també guardar-les a un lloc net i sec, dins la seva caixa o bosseta original on no es puguin ratllar.

--

En Uaïa cada joyita es creada a partir de una idea que, poco a poco, vamos perfeccionando. Todo el material que forma cada una de las joyas es creado en talleres de Barcelona. Para nosotras es muy importante buscar siempre el producto y la materia prima de proximidad.

El material que utilizamos es plata de ley 925 o plata de ley bañada en oro/oro rosa. El baño de oro sobre plata es de 18kt.

Casi todos los metales con el paso del tiempo tienden a oscurecerse. Para limpiarlos aconsejamos fregarlos con un cepillo de dientes viejo, bicarbonato y jabón suave. También existen productos especiales para limpiar joyas. 

Siempre aconsejamos evitar el contacto de las piezas con perfumes, cremas, agua y, sobre todo, productos químicos como la lejía o el amoníaco (ya sea la joya de plata, latón, piedras...). Cuanto más cuidemos nuestras joyas, más tiempo podremos lucirlas bonitas como el primer día. 

Es aconsejable también guardarlas en un sitio limpio y seco, dentro de su caja o bolsa original donde no se puedan rayar. 


Talles

Les nostres joietes són fetes individualment i a mà per nosaltres. Per aquest motiu és possible que hi hagi diferències entre peces.

Les mides de braçalets i collarets que utilitzem són les estàndars, però sempre podem fer mides més petites o més grans. De totes maneres, cadascuna de les peces disposa d'una cadena regulable amb un acabat bonic o un tancament ajustable. En cas de necessitar una mida en especial, només ens ho heu de fer saber mitjançant l'apartat Notes del formulari de pagament. 

Per a explicar-nos i saber quina mida és l'adient per a vosaltres ho podeu medir amb un metre de costura, tant el canell com el coll (llargada de braçalet). Sempre ens ho haureu d'indicar en centímetres.

Per saber quina mida d'anell és l'adequada per a vosaltres teniu dues opcions: 

1. Mesurar el contorn del dit amb un metre de costura.

2. Mesurar l'interior d'un anell que ja tingueu a casa. 

En aquest cas sempre ens haureu d'indicar la mida en milímetres a l'apartat de comentaris de la vostra comanda. 

--

Nuestras joyitas son hechas individualmente y a mano por nosotras. Por este motivo es posible que haya diferencias entre piezas.

Los tamaños de las pulseras y collares que siempre usamos son los estándares, pero siempre podemos hacer medidas más pequeñas o más grandes. De todas formas, cada una de las piezas dispone de una cadena reguladora con un acabado bonito o cierre ajustable. En caso de necesitar una medida especial, solo nos lo tenéis que comunicar a través del apartado Notas del formulario de pago.

Para explicarnos y saber qué medida es la correcta para vosotros, lo podéis medir con un metro de costura, tanto la muñeca como el cuello (largo del brazalete). Siempre nos lo tendréis que indicar en centímetros.

Para saber qué medida de anillo es la adecuada para vosotras tenéis dos opciones:

1. Medir el contorno de tu dedo con un metro de costura.

2. Medir el interior de un anillo que ya tengáis en casa. 

En este caso siempre nos tendréis que indicar la medida en milímetros en el apartado de comentarios de vuestro pedido.


Packaging

Les nostres joietes sempre venen acompanyades d'un sobre creat curosament amb papers d'scrap i dins d'una bosseta de roba.

En cas de voler una bosseta especial, capsa o quelcom diferent, s'ha d'indicar en l'apartat Notes situat en el formulari de pagament.

--

Nuestras joyitas siempre vienen acompañadas de un sobre creado curosamente con papeles de scrap y dentro de una bolsita de ropa.

En caso de querer una bolsita especial, caja o cualquier otro packaging, deberéis indicarlo en el apartado Notas situado en el formulario de pago.


Canvis i devolucions

La nostra política de canvis i devolucions es basa en canviar o retornar totes aquelles peces que es vulguin, sempre i quan no hagin estat utilitzades i conservin el seu packaging original. Si per retornar-ho cal fer un enviament, l'import d'aquest anirà a càrrec del client.

En cas de peces defectuoses sempre demanarem que ens envieu una fotografia al correu uaia.art@gmail.com

--

Nuestra política de cambios y devoluciones se basa en cambiar o devolver todas las piezas que se deseen, siempre y cuando lo hayan sido usadas y conserven su packaging original. Si para devolverlo se tiene que hacer un envío, el importe de este irá a cargo del cliente.

En caso de piezas defectuosas siempre pediremos que nos enviéis una foto al correo uaia.art@gmail.com


Altres

Tots els nostres preus ja inclouen l'IVA.

--

Todos nuestros precios ya incluyen el IVA.

Your bag is empty
Start shopping